Termékfotón látható a Z3 Tablet Compact

A Sony gőzerővel készül a szeptemberi IFA kiállításra, várhatóan legalább három, de lehet, hogy több okoskütyüvel is előrukkolnak majd a japánok. Az Xperia Z3-ról és a Z3 Compactról már korábban is írtunk, mint ahogy a visszafogottabb méretekkel megáldott Z3 Tablet Compact is lebukott már egy Sony Bluetooth hangszóró használati útmutatójában. Az újdonságról viszont most egy igencsak hivatalosnak tűnő kép került fel az internetre, melyen nagyjából látható, hogy milyen dimenziókkal rendelkezik majd a táblagép.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact a medence mellett

A formaterv egyértelműen beleilleszkedik a Sony portfóliójába, ráadásul a kép a medence szélén készült, vagyis minden bizonnyal a vízálló kivitel is borítékolható. A fotó másik érdekessége, hogy a rajta szereplő illető kezén egy okosóra látható, ami szintén az IFA kiállítás keretein belül kerülhet leleplezésre. A dolog egyébként azért sem tűnik kacsának, mivel még a tableten futó Pókember nagyjátékfilm is a Sony kötelékében készült. A 8 hüvelykes Full HD kijelző mellett hardveres téren Snapdragon 801 SoC, 3 GB RAM és 16 GB belső tárhelyre lehet számítani. Szeptember 3-án mindenre fény derül, az eseményen remélhetőleg mi is részt veszünk, így első körben tudunk majd információkkal szolgálni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

Hirdetés