Újabb két Huawei készülék szivároghatott ki

A Huawei nem viccelt, amikor kivételes eszközök piacra dobását helyzete kilátásba a nyáron, az Ascend Mate7 például remek phablet lett a piac leggyorsabb ujjlenyomat-olvasójával, a külön márka termékeként debütáló Honor 6 pedig egész olcsón kínál csúcsteljesítményt. Az Ascend P8-as pletykákról tegnap már beszámoltunk (Full HD kijelző, Kirin 930-as rendszerchip), most pedig a Mate 8-ról és a D8-ról szivárogtak ki vélt vagy valós információk, hivatalosan ugyanis ezek a típusok (még) nem léteznek.

Ilyen lehet a Huawei Ascend P8 fémháza
Ilyen lehet a Huawei Ascend P8 fémháza

A 6 hüvelykes Mate 8 ugyancsak Kirin 930-as SoC-t kaphat 3 gigabájt RAM-mal és QHD kijelzővel egyetemben, és a készülék állítólag már tesztfázisban van, igaz a hivatalos start még odébb van. A D8 egy középméretű készülék a phablet-okostelefon tengelyen, amely 5,5 hüvelykes QHD megjelenítőt, 4 gigabájt RAM-ot, 64 gigabájtos belső tárolót és „950-es” (Kirin 950?) SoC-t kaphat. A belső információk továbbá egy Ascend 5, 5X, 7 és 7X nevű készüléket is megemlítenek, és ha a hírek igaznak bizonyulnak, valóban lesz dolga a Huaweinek a jövő évben.

Azóta történt

Előzmények

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

  • Huawei Ascend P7 - fél milliméterben sok új funkció

    A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.

Hirdetés