Újabb kulcsinformációk a Nubia Z17-ről

Az otthonában igazán sikeresen rajtoló Nubia Z17 mini nagyobb és komolyabb variánsa túl van a szükséges engedélyek javán, véletlenül még a ZTE Nubia oldalára is felkerült némi információval a specifikációt illetően, a teljesítménytesztek pedig nagyjából egybehangzó értékeket és hardverelemeket regisztráltak a készülékről.

A Nubia Z17 elvileg Snapdragon 835-ös lapkával várható minimum 4 GB rendszermemóriával. Legalábbis a Geekbench ennyit regisztrált, míg a termékoldalon és az AnTuTu-nál már feltűnt egy 6/128 GB-os verzió is. Ez abszolút reális, hiszen a Z17 mini is elérhető ilyen memóriakiosztásban, a 8 GB viszont már az új csúcsmodell kiváltsága lehet. A most közzétett, 15 másodperces videóban víz alatt látható a készülék működés közben, ami nyilván valamilyen szintű, feltehetően IP68-as minősítés meglétére utal, ami lassan már alapelvárás a kategóriában.


[+]

Update: A Nubia társalapítója, Ni Fei reagálva a fenti videóra, Weibo posztjában hivatalosan is megerősített a Nubia Z17 vízállóságát. Koszos lett a kijelző. Bevágták a csap alá ők is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Nubia N1 Lite - nekik sem könnyű

    A ZTE almárkájának belépő szintű phabletje önmagában sem igazán hódít, de a konkurencia ismeretében kifejezetten szomorkás összképet mutat. Leszámítva az ujjlenyomat-olvasót. Az jó.

  • Nubia M2 lite - előnyös alak, rossz diétával

    Több szempontból is szimpatikus a Nubia felső-középkategóriás ajánlata – szép, méretes a tárolója és nagy felbontású a szelfikamerája. Egy ponton azonban túl szorosra húzták a nadrágszíjat.

  • Snapdragon 835-tel startol a Nubia Z17

    Újabb kínai mobil, ami a legerősebb Snapdragonnal próbál hódítani, ráadásul 8 GB RAM és 128 GB-os belső tároló párosul hozzá.

Előzmények

Hirdetés