Újabb okosórák kapnak Android Wear Oreo frissítést

A Google decemberben tette elérhetővé az Android Wear Oreo platformot, első körben viszont csak bizonyos modellek frissültek. A támogatott eszközök teljes listáját néhány nappal később adták közre, amin számos modell szerepel. Ebből a listából most egy újabb adag okosórán érdemes ellenőrizni a szoftverfrissítés menüpontot. Az LG Watch Sport, a Louis Vuitton Tambour, a Michael Kors Sofie, a Montblanc Summit és a Fossil Q Venture volt az első néhány szerencsés, azóta egyébként még tíz eszköz jelezhetett.

Már az LG Watch Style-nak is jár a keksz. Már az LG Watch Style-nak is jár a keksz.
Már az LG Watch Style-nak is jár a keksz. [+]

Ezt követi most a Huawei Watch 2, Casio WSD-F20, a 2016-os CES-en bemutatott Casio WSD-F10, Polar M600ZTE Quartz and Mobvoi Ticwatch S & E. Az LG Watch Style, Misfit Vapor, Nixon MissionTAG Heuer Connected Modular 45, Fossil Q Founder 2.0, Fossil Q Marshal, Fossil Q Wander, Michael Kors Access Bradshaw és a Michael Kors Access Dylan tulajdonosoknak meg már valószínűleg ismerős az új rendszer.

A Huawei Watch 2-vel már nem lehet fizetni az Egyesült Államokon és Nagy Britannián kívül.
A Huawei Watch 2-vel már nem lehet fizetni az Egyesült Államokon és Nagy Britannián kívül.

Update: Számos Reddit felhasználó jelezte, hogy a Huawei Watch 2 esetében Nougat alatt elérhető Android Pay az új rendszerben nem funkcionál. Hivatalosan elvileg csak az Egyesült Államokban és Nagy Britanniában volt aktív az androidos fizetés, ezzel szemben számos régióban hozzáfértek a felhasználók, amit az Android Wear Oreo frissítés most megszüntetett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés