Újabb Oppo K10 érkezik

Szeptember 16-án lesz az Oppo K10x bemutatója, ezzel négyre nő a széria tagjainak száma.

Áprilisban debütált az Oppo K10 és a K10 Pro, aztán júliusban Energy keresztnévvel megjelent egy régebbi készülék is a szériában. Most pedig újabb készülék érkezik az Oppo felső középkategóriás termékvonalába, Oppo K10x néven. A telefont szeptember 16-án mutatják be Kínában, a TENAA már engedélyeket is adott az eszközre, így a specifikációk is napvilágra kerültek.

Őszi szériafrissítés jön az Oppo középkategóriájában.
Őszi szériafrissítés jön az Oppo középkategóriájában. (forrás: Oppo / GSMArena) [+]

Nagy meglepetésekre mondjuk nem kell számítani, mert a Realme 9 Próhoz nagyon hasonló eszközről van szó, így a kamerarendszer (64 MP főkamera, 8 MP ultraszéles, 2 MP kiegészítő, 16 MP szelfi), a Snapdragon 695 SoC, a 6,59 hüvelyk átlójú IPS LCD is már dolgozott együtt a gyakorlatban más márkanév alatt.

Az Oppo K10x a TENAA fotóin.Az Oppo K10x a TENAA fotóin.Az Oppo K10x a TENAA fotóin. Az Oppo K10x a TENAA fotóin. (forrás: TENAA / GSMArena) [+]

Az extra, amit a BBK az Oppo márkanév alatt kínálni fog a telefonban a 67 wattos gyorstöltés lesz az 5000 milliamperórás akkumulátorhoz. Bár a telep mérete változatlan, a Realme 9 Pro csak 33 wattot vesz fel, amivel némileg lassabban tölthető. Marad a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó, a microSD-s bővíthetőség és a jobb oldali bekapcsoló gombba szerelt ujjlenyomat-leolvasó is a K10x-ben. Az egyelőre kérdéses, hogy Kínán kívül értékesítve lesz-e a mobil, az eddigi tapasztalatok alapján inkább az valószínű, hogy nem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés