Újabb renderképeken a Xiaomi 12 Ultra

Látszik a kijelző és a hatalmas, Leica logós hátlapi kameramonstrum is.

Egy adag render már megjelent régebben a Xiaomi 12 Ultráról, amiken a Leica logó már látható volt a telefonon. A kínai mobilgyártó és a német fotós cég nemrégiben bejelentették együttműködésüket is, a pletykák szerint ennek látható eredménye leghamarabb júliusban lesz, akkor mutatkozhat be a Xiaomi 12 Ultra.

Rendereken a Xiaomi 12 Ultra.Rendereken a Xiaomi 12 Ultra. Rendereken a Xiaomi 12 Ultra. (forrás: OnLeaks / Zouton) [+]

A készülék a Mi 11 Ultra kamerarendszerét használhatja, erről felreppentek korábban hírek, de a Leica Japánban exkluzív Leitz Phone 1 készülékéhez hasonló elrendezésben, egy extra 48 megapixeles telefotó kamerával kiegészítve. Az eddigi információk alapján a Xiaomi 12 Ultra hátlapján 50 megapixeles főkamera, 48 megapixeles periszkópos zoomkamera, szintén 48 megapixeles ultraszéles kamera és egy 48 megapixeles, egyelőre ismeretlen feladatú, a pletykák szerint más nagyítási szintet kínáló zoomkamera kap majd helyet. Az előlapon a középre helyezett kivágásban egy 20 megapixeles kamera figyeli majd a felhasználót.

Négyzetesebb lehet az új Ultra, mint az előd volt.Négyzetesebb lehet az új Ultra, mint az előd volt. Négyzetesebb lehet az új Ultra, mint az előd volt. (forrás: OnLeaks / Zouton) [+]

Kijelzőben AMOLED-et kínálhat az Ultra 6,6 hüvelykes átlóval, lekerekített szélekkel. A felbontás a pletykák szerint 1440 x 3200 pixel lesz, a képarány 20:9, a frissítés 120 Hz-es, és a HDR10+ támogatás is adott lesz. Az egyelőre kérdés, hogy milyen lapka hajtja majd a telefont, a legvalószínűbb a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipje.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés