Újabb táblagéppel készül az LG

Az LG 2011-ben mutatta be az Optimus Pad névre keresztelt internettábláját, mely a vártnál jóval kisebb piaci igény miatt azóta sem kapott utódot. Az NVIDIA Tegra 2 processzorral szerelt készülék a 3D kamerájával próbált kitűnni a mezőnyből, mely valószínűleg működött is volna, ám térhatású megjelenítő hiányában az elkészült alkotások kiélvezésére nem sok lehetőség kínálkozott. A sikertelenséget látva az LG hosszú ideig hanyagolta a táblagépek folyamatosan bővülő piacát, ám a legfrissebb információk szerint a harmadik negyedévben végre újra megtörik a jég és a dél-koreai cég is előrukkol egy internettáblával. A várhatóan Android operációs rendszer köré épülő készülékről egyelőre semmi konkrétumot nem tudni, egészen pontosan a forrás is csak az eszköz létezését tudta megerősíteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Készül az LG G Pad 8.3

    A kisebbik dél-koreai cég egy rövidke beharangozó videót készített a rövidesen bejelentésre kerülő táblagépéhez.

Előzmények

  • LG Optimus G - a G-erő

    A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.

  • MWC2013: LG Optimus L7 II és L7 II Dual

    Az idei Mobile World Congress keretében az Optimus L7 is megkapta utódját, és talán ennek a terméknek a frissítése a legnagyobb volumenű az "L" szériában.

  • MWC2013: LG Optimus L5 II és L5 II Dual

    Az LG Optimus L5 II és L5 II Dual is bejelentésre került a 2013-as MWC során, mely nem nagy előrelépést nem jelent az elődmodellhez képest.

  • MWC 2013: LG Optimus L3 II és L3 II Dual

    Az idei MWC-n a sok új modell mellett a régebbiek frissítéséről sem feledkezett meg az LG, így az LG Optimus L3 és L3 Dual is megkapta utódját.

Hirdetés