Újabb vörös iPhone variációk érkeztek

Ismét vörös színvariációval rukkolt elő az Apple két iPhone kapcsán: a 8 és a 8 Plus is megrendelhető mától ilyen festéssel. Nem csak egyszerű palettafrissítésről van szó: az Apple minden eladott PROJECT(RED) kezdeményezésbe eső termék után hozzájárulást küld a Global Fund alapítványnak, ami eddig összesen már több mint 160 millió dollárt jelentett, ezt pedig 100%-ban a HIV és AIDS programok finanszírozására fordították.


[+]

A vörös iPhone 8 és iPhone 8 mellett ilyen színű tokok, Apple Watch szíjak és Beats eszközök is vásárolhatók. Elvileg Magyarországon is mától helyezhetők a piros iPhone variációk kosárba, bár jelen sorok írásakor még nem választható ki a speciális kiadás, így a szállítás várható dátuma sem egyértelmű.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

  • Limitált kiadású iPhone-ok mutatkoztak be

    A március 24-től rendelhető, piros különkiadás megvásárlása a tervek szerint a HIV- és AIDS-mentes világhoz viszi közelebb az emberiséget.

Hirdetés