Űrsétán a Redmi Note 7

Spoiler: túlélte és fotókat is készített, nyilván kizárólag a tudományért.

Kétségtelenül emlékezetesre sikerült az öntudatára ébredt és önállósult Redmi brand első premierje, és a jó áras, Snapdragon 660-nal szerelt Note 7 hazánkba is ellátogat. Addig azonban akad még egy kis dolga a közeli Egyesült Királyságban, csak nem horizontálisan, hanem vertikálisan: a minap felemelkedett a világűr szélére egy kedvcsináló videóért. A 3D nyomtatott tartóra és hőlégballonra szerelt phablet túlélte az alacsony légnyomást és a -58 Celsius-fokos hideget, persze visszatérése során nem volt szükség hőpajzsra, hiszen szép lassan ereszkedett vissza.

A 31,7 kilométeres magasságról csillagász és űrkutató olvasóink persze megjegyezhetik: hivatalosan nem is számít világűrnek. Kármán Tódor például mintegy 100 kilométerre kalkulálta az atmoszféra és a világűr határát (ez a Kármán-vonal), de ha a felvételeken már látszik a Föld görbülete, akkor reklámmisszió teljesítve. A fenti videón pár Redmi Note 7-tel lőtt fotó is megtekinthető, ám az efféle használatot azért nem javasoljuk.

Azóta történt

  • Redmi 7 - a hetedik te magad légy

    A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

Előzmények

Hirdetés