Ütős lett a Vivo csúcsgépe, az Xplay 6

A Vivo nem tekinti játéknak az Xplay szériát, a legújabb csúcsmodell is ívelt kijelzőt kapott, továbbá tekintélyes akksit és jófajta hardvert.

A tegnap bemutatott, középkategóriás, cserébe 20 megapixeles előlapi kamerával szerelt szelfitelefon, a V5 után ma a Vivo csúcskészüléke is leleplezésre került. Az Vivo Xplay 6-ról eddig kiszivárgott képek alapján annyit tudtunk, hogy phablet méretű, valószínűleg 5,5 hüvelykes, két oldalt ívelt kijelzőt kap, dupla hátlapi kamerát, a MobileKaprice információi alapján pedig Snapdragon 821-es lapkára, 6 GB rendszermemóriára és 128 GB belső tárhelyre számíthatunk. A várakozásoknak egyébként majdnem meg is felel a most bemutatott csúcsgép, minimális eltéréssel az előzetesekhez képest.


[+]

A készülék lényegében megkapta az elődmodell, a Vivo Xplay 5 Elite komplett hardverét, így az 5,46 hüvelykes, két oldalt ívelt kialakítású, QHD-s AMOLED kijelzőt ezúttal is a Snapdragon 820-as szettje és 6 GB RAM működteti, 128 GB belső tárhellyel ellátva. Bár a kínai termékinformációk itt-ott 5,92 milliméteres vastagságot említenek a 4080 milliamperórásra nőtt akkumulátor ellenére, ezen az oldalon a hihetőbb 8,25 milliméter szerepel.


[+]

Az iPhone + S7 edge = Vivo Xplay 6 képletet használó masinát fémház burkolja, a Type-C USB és a 3,5 milliméteres jack portok megmaradtak. A hátlapi kamerakiosztás egy f/1,7 rekeszértékű, 12 megapixeles, Sony IMX362 szenzorból és egy 5 megapixeles, mélységélesség érzékelésére és érzékeltetésére használatos modulból áll. A kamerarendszert négytengelyes optikai képstabilizátor és dupla ledes villanó egészíti ki. A tetszetős szelfikért egy 16 megapixeles szenzor felel az előlapon.

Ha ívelt AMOLED kijelző, a mindig aktív képernyőfunkció nem hiányozhat
Ha ívelt AMOLED kijelző, a mindig aktív képernyőfunkció nem hiányozhat [+]

A multimédia audió részlegéért az Xplay 5 Elite-hez képest továbbfejlesztett ES9038 + 3xOPA1622 hangchip felel, így a magas hanghűségű audiomegjelenítésről sem kell lemondanunk. További közös tulajdonság a fém burkolat alatt megtalálható kétkártyás kialakítás, valamint az Androidos alapra húzott FunTouch 3.0 felhasználói felület integrálása.


[+]

Ami az adatkommunikációt illeti, számos LTE sáv támogatott, a Kínában nem használatos, B20-as FDD-LTE sáv viszont nem, ez is egy válasz arra, hogy miért nem találkozni mifelénk az Ázsiában egyébként elég népszerű Vivo termékeivel. A 4080 milliamperórás akkumulátor etetéséért 9V / 2A-es gyorstöltő felel.


[+]

Az értékesítés december 12-én kezdődik, 4500 jüankos nyitóáron, ami még árfolyam-ingadozás esetén is 200 ezer forint alatti összeget jelent. Számszakilag olyan 190 ezret. RAM és tárhelyváltozatból egyféle van, színből viszont kettő: arany és rózsaarany.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés