Üveg hátlapot kaphat minden Galaxy S22

Az Ice Universe legalábbis biztos ebben: lehet, hogy mégsem voltak olyan jók a felhasználói visszajelzések a műanyagról?

Amikor idén januárban megérkeztek hozzánk a Galaxy S21-ek, nagyon kíváncsian tettünk ki olvasóink elé egy szavazást, ami arról szólt, hogy ciki-e a műanyag hátlap manapság egy 330 ezer forintos csúcstelefonon, vagy épp ellenkezőleg, szeretjük, mert nem törik szilánkosra és a matt, ujjlenyomatoktól mentes felület is több ideig konzerválható rajta. Eleinte egyértelműen az látszott, hogy a műanyaggal semmi baja az olvasóinknak, később viszont megfordult az állás, és pár százalékkal átvették a vezetést azok, akik inkább valami prémiumabb hatású anyagot szeretnének a mobil hátlapján látni, a szavazás mindenesetre elég kiegyenlített, nem lett mindent elsöprő, általános vélemény a témával kapcsolatban.


Galaxy S21 és S21+ [+]

A Samsung azonban állítólag döntést hozott, és 2022-ben a Galaxy S22, S22+, illetve S22 Ultra modellek egyaránt üveg hátlapot kapnak, és ha az S21 Ultrából indulunk ki, ez vélhetően Gorilla Glass Victus lesz, tehát egy ellenálló, minőségi megmunkálással.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés