Valami hatalmas érkezik a HTC-től

Március 1-jén tartja MWC-s sajtótájékoztatóját a HTC, amelyen szinte biztos, hogy a One M9 bemutatkozik, és az is, hogy Snapdragon 810-es rendszerchip fogja meghajtani. A most közzétett tweet szerint ugyanakkor még egy eszköz elstartolhat Barcelonában.

A HTC One Max folytatása vagy egy táblagép lehet a sejtelmes tweet mögött

Korábban már szó volt a HTC One Max esetleges folytatásáról, illetve egy Nexus 9-re hasonlító táblagép leleplezéséről, a fenti tweetből mindenesetre csak annyi derül ki, hogy valami HATALMAS érkezik, és a HTC-nél nagyon szeretnék, ha találgatásokba bocsátkoznánk, úgyhogy tegyük meg: lehet, hogy egy tablet érkezik, és az is, hogy egy phablet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés