Vállalati ügyfelekre hajt a Nokia 2.2

A Nokia 2.2 az eddigi legolcsóbb modell, ami megfelelt az Android Enterprise Recommended program feltételeinek.

A Nokia 2.2 egy egyszerű, belépő szintű eszközként mutatkozott be, de az eddigi legolcsóbb Nokia okostelefon, amelyet a Google üzleti teljesítmény és biztonság szempontjából jóváhagyott. Mondjuk, a 2D arcazonosítás eddig nem bizonyult maradéktalanul megbízhatónak, de a Google úgy ítélte meg, hogy a mesterséges intelligenciát támogató MediaTek Helio A22-vel szerelt készülék megfelel a követelményeknek. Kivéve a 2/16 GB-os modellt, mivel az Android Enterprise Recommended egyik alapfeltétele a legkevesebb 32 GB belső tárhely.


[+]

Tekintve, hogy a Nokia 2.2 eleve az Android One keretein belül mutatkozott be, a legalább két éves terméktámogatás a főverziók és három év a biztonsági frissítések tekintetében garantál; az Android Q már készül, de a Nokia további extrákkal is igyekszik vonzóvá tenni az eszközt. A könnyen cserélhető, színes Nokia Xpress-on hátlapok nanotextúrás felületére a vállalatok akár a saját logójukat is rányomathatják. A készülék acélszürke és fekete alapszínekben már itthon is elérhető, de a 100 euró körüli árcetli nem jött össze. A Google által jóváhagyott Nokia 2.2 42990 forintos ajánlott fogyasztói áron startol.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • A Nokia a legfrissebb

    Szoftveresen legalábbis biztosan. A HMD alsóbb kategóriás készülékeinek 96% is az aktuálisan legfrissebb Android verzióval fut.

  • Új Nokia készüléket hozott a Mikulás

    A Nokia 2.3 dupla kamerával és három évig garantált rendszerfrissítéssel mutatkozott be mint az alsó középkategória új versenyzője.

Előzmények

Hirdetés