Végre megjött a Sony Ericsson W900i

A Sony Ericsson új zenetelefonjáról már szivárogtak ki képek, többek között oldalunk is olyan felvételeket publikált, amelyek annak idején bejárták az internetet. Akkor még W850 néven ismertük azt a készüléket, amelyet a mai napon jelentett be hivatalosan a gyártó, immáron W900i néven.


Walkman fehérben

 

Az újdonság az S700i formavilágát viszi tovább, de inkább a már azóta bemutatott W550i nagyobb testvérének tekinthető. A Walkman márkanév itt is megjelenik, ami nem is csoda, hiszen a rugós mechanikával ellátott, elforgatható készülék 470 megabájtos belső memóriát kapott, amely a felhasználó pénztárcájának vastagságának függvényében további 2 gigabájttal bővülhet.


Feketében is

A telefon 240x320 pixeles, 262 ezer színű kijelzőt kapott. Miután 3G keszülékről van szó, ezért nem meglepő a két kamera jelenléte. A hátlapon levő optika ugyanaz a 2 megapixeles, autófókuszos kamera, amely a K750i-ben is megtalálható.

A zenei modell ezúttal nem csak a kiváló fülhallgatót örökölte a W800i-ből, hanem egy távirányítót is kapott, amellyel a beépített, RDS képes FM-rádió is vezérelhető. A cég ígérete szerint 2G hálózatokon akár 370 órás készenléti idő is elérhető. Az adatkommunikációról infra es Bluetooth kapcsolat is gondoskodik, de a telefon önmagában is képes HTML oldalak megjelenítésére. Az újdonság hamarosan kapható lesz, karácsonyra biztosan.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés