Véletlenül aktiválták a Zenfone 9 termékoldalát

A készülék holnap mutatkozik be, de egy norvég viszonteladó már élesítette is a terméket, komplett specifikációval és árakkal.

Ahogy az lenni szokott az idejekorán élesített termékoldalakkal, a norvég Elkjøp is észbe kapott és viszonylag gyorsan eltüntette az oldalról azt, amit már teljesen felesleges, ha egyszer hozzáférhető volt. Jelen esetben a holnap bemutatkozó Asus Zenfone 9 termékoldalát. Az oldalon három memóriakonfiguráció (8/128GB, 8/256GB és 16/256GB) és négy színvariáció (fekete, acélkék, piros és fehér) tűnt fel, komplett specifikációval és árakkal.


[+]

A specifikáció egyébként nem okozott nagy meglepetést, az első hivatalos előzetesben maga a gyártó mutatta be az 5,92 hüvelykes panellel szerelt Zenfone 9 legfontosabb paramétereit, amiről most már azt is tudjuk, hogy pontosan mennyire is lesz kompakt. A készülék 146,6 x 68,2 x 9,45 milliméteres dimenzióval összességében valamivel kisebb és könnyebb, mint a tavalyi csúcsmodell, ehhez képest az akkumulátor még nagyobb is lett (4300 mAh), a 30 wattos töltőfej pedig a viszonteladó információi alapján jár a készülékhez.


[+]

Az új Zenfone az eddigi információk alapján idén is meglehetősen szerethető készüléknek ígérkezik a visszafogott mérettel és csúcshardverrel az élen, olyan extrákkal kiegészítve, mint a kiemelkedő pixelsűrűségű, 120 Hz-es AMOLED panel, az IP68-as védelem, a jack csatlakozó, az NFC, a kiterjedt BT kodektámogatás és a masszív sztereó hangszórók. A hattengelyes gimbal stabilizálással dolgozó, 50 megapixeles főkamera képességeit pedig majd meglátjuk.


[+]

Az árak viszont, minő meglepő fordulat, emelkedtek. A 8/128 GB-os kiszerelést 8000 norvég koronáért listázta az oldal, ami körülbelül 321 ezer forintot jelent, a nagyobb tárhelyért már 10%-kal többet kell fizetni (8/256 GB, 8800 korona), ami 354 ezer forintra jön ki átszámolva, míg a 16/256 GB-os modell 382 ezer forintnyi norvég fizetőeszközbe kerül. Legalábbis az Elkjøp szerint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Asus Zenfone 9 - zsebbe való

    Maradt a kompakt méret és a komplett csomag idén is sok csatlakozót, sokoldalú szoftvert, erős hardvert kínál. A melegedés visszafogottabb, a kamera viszont továbbra is középszerű.

Előzmények

Hirdetés