Véletlenül belistázta egy webshop a OnePlus Nord 2T-t

A küllem, a specifikáció és az ár is „hivatalos”, kivéve, hogy a Nord 2T még nem.

Az AliExpress kicsit túlbuzgó volt, és mindent közzétett a OnePlus Nord 2T-ről, noha jelen sorok írásakor azt a gyártó még nem mutatta be. Akár megtörténik a hivatalos start ezekben az órákban, akár még várni kell rá pár napot, a 400 dolláros indulóárhoz ígéretes specifikáció és egy rakás hivatalos renderkép tartozik.

Kapásból jól hangzik a dobozban fellelhető, 80 wattos SuperVOOC adapter, amely Type-C porton 4500 mAh-s telepet tölt, de a tok, a kábel, a tű és a szokásos olvasnivaló is a pakk része. A jó méretű, 6,43"-es Fluid AMOLED panel 90 Hz-es és Full HD felbontású, 32 megapixeles Sony IMX615 szelfikamerának helyet hagyva. A túloldalon 50 megapixeles IMX766 szenzor dolgozik optikai képstabilizátorral, valamint 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles monokróm modul vélhetőleg a háttérelmosáshoz.


[+]

A belső jó sebességű MediaTek Dimensity 1300 5G chipet rejt, 12-es Android rendszerrel és OxygenOS köntössel, az indulókonfiguráció pedig 8/128 GB-os. Elvileg a terméket éppúgy június 5-éig ígéri a webshop kiszállítani, mint más már forgalomban lévő terméket, szóval elvileg nem csak lebukott, hanem a Nord 2T meg is vásárolhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés