Vezeték nélküli töltést a középkategóriába!

Az ETNews információi szerint még idén elérhető lesz a Samsung kedvező árú vezetékmentes töltőpadja, ami maximum 20 dolláros (5000 forint) áron kínál 9 wattos gyorstöltést. A lépés mögött, egyébként nem alaptalanul, azt sejthetjük, hogy a gyártó a termékpaletta szélesebb körére terjesztené ki a funkciót. Jelenleg az S és Note széria privilégiuma a vezetékmentes, pláne gyorstöltés, a jövőben azonban a belépő és középkategóriás eszközök is tudnak majd ilyet.


A 2018-as gyorstöltő modell is majdnem 20 ezer forintba kerül.

DJ Koh, többek között a mobilos üzletág vezérigazgatója, korábban azt nyilatkozta az ETNEws-nak, hogy a Samsung célja a márka versenyképességének erősítése a feltörekvő piacokon (ahol egyébként a szóban forgó szegmens a legerősebb), illetve a prémium és alacsonyabb kategóriás készülékek közötti különbségek csökkentése. A vezetékmentes töltés, főleg ha az még gyors is, pont ilyen lépés lenne. A jelenlegi töltők 20 (EP-P3100TBEGWW és EP-PG950BBEGWW) és 30 ezer (EP-N6100TBEGWW) forintba kerülnek itthon hivatalosan. Utóbbi az új Wireless Charger Duo, de még a régebbi típus (EP-PG920MWEGWW) is 15 ezer forint.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés