Vezetékmentes fejhallgató is érkezik a Huawei Mate 40 szériával

A Huawei FreeBuds Studio értelemszerűen valódi vezetékmentes megoldás, de hagyományos, fejhallgató kialakítással.

A Huawei megerősítette, hogy a Mate 40 mellett október 22-én a Huawei FreeBuds Studio is bemutatkozik, ami a FreeBuds sorozat prémium modellje lesz. Az eszköz már felbukkant a Huawei AI Life alkalmazásában, így a kinézete már valószínűleg nem lesz meglepetés. A képen kivehető egy Type-C töltőcsatlakozó és legalább egy gomb, az anyaghasználat pedig valódi bőrnek tűnik.

A specifikáció viszont egyelőre nem ismert, mindössze feltételezhetjük, hogy a FreeBuds Studio a Huawei A1-es szettjével dolgozik és a Bluetooth 5.2 sem kizárt, de minimum 5.1-es verziószám. Ebben a termékkategóriában az aktív zajszűrésre is komoly esélyt látunk, illetve hangvezérlésre is számítunk.

Azóta történt

  • Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell

    Prémium fülhallgató attól a gyártótól, aki a piac egyik legjobb ár/érték arányú alternatíváját feleennyiért szállítja - tényleg profi a termék, de a hibátlan TWS továbbra is csak egy illúzió marad.

  • OneOdio A70 - wireless vagy DJ?

    Vezeték nélküli fülhallgatóból rengeteg jár nálunk, a fejhallgatókból azonban nincs ekkora választék, főleg nem ebben az árkategóriában. De vajon lehet ennyiért legalább egy közepes minőséget kapni?

Előzmények

Hirdetés