Videó és néhány paraméter is befutott az LG V40-hez

Aki az LG V30 és a V35 ThinQ után azt remélte, hogy a V40 ThinQ néven várt generációfrissítés kimarad a szenzorszigetes trendekből, kezdhet fészkelődni: egyre több jel mutat arra, hogy az október első felére tippelt ketyere a G7 ThinQ-hez hasonló bevágást kap. Most éppen a SlashLeaks közölt (mozgó)képanyagot a V40 ThinQ-ről, méghozzá egy kiszivárgott CAD fájl alapján, és újfent megmutatja magát a hátlapon a tripla kamerarendszer, alatta az ujjlenyomat-olvasóval.

A lenti képen a notch jobban szemügyre vehető, rajta két, apró kameralencsével, azaz a V40 összesen öt szenzort és optikát vethet be a képalkotásra. A SlashLeaks 158,8 x 75,9 x 7,8 milliméteres fém/üveg házat tippel, a kamerapúpnál további 0,4 milliméteres vastagsággal.


(forrás: SlashLeaks) [+]

Ez lényegesen méretesebbé tenné a mostanság megjelent LG csúcskészülékeknél, igaz, még mindig kisebbé, mint amekkora a dupla kijelzős V10 volt annak idején. A szakma a V40 ThinQ-et természetesen Android 9 Pie-jal várja, a Type-C port és a meghagyott jack kimenet pedig a videón is jól látszik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Lebukott az LG V40 és öt kamerája?

    Friss, bár nem hivatalos forrásból származó renderképeken csodálható meg az LG őszi nagy dobása, amit a jövő év elején a V45 követhet, 5G modemmel.

  • Prémium kiadást kapott az LG V35 ThinQ

    A második LG Signature Edition telefon különleges burkolatot, ajándék Bang & Olufsen fejhallatót és sokkoló árcímkét kapott

  • LG G7 ThinQ - kép, hang és gondolat

    A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

Hirdetés