Videón a Galaxy S21+

Hitelesnek tűnik a felvétel és megnyerőnek a vékony kávás küllem.

2021 legelejére várja a szakma a Galaxy S21 család startját, és bár vannak vitapontok, a most lebukott előlap eléggé megnyerő. Ha a videó hiteles (annak tűnik), akkor a rajta szereplő modell nem más, mint egy belső tesztelésre szánt Galaxy S21+ (SM-G996U kóddal), amely kiemelkedően vékony kávát használ a 120 Hz-es OLED panel körül, plusz a szelfiluk is apró.

Az illető, aki a prototípus számozását letakarta, nehogy ez alapján azonosítsák (mondjuk a hangja alapján az illetékes Samsung képviseletnek valószínűleg nem lesz nehéz), Geekbenchben is megjáratta a telefont, amely meggyőző 1115 / 3326 pontot ért el egy- és többszálas megmérettetésben. A benchmark app szerint a készülék Android 11-en alapuló One UI felületet használ.

Először pillanthatjuk meg élőben és mozgóképen a hátlapi, bumfordi kamerarendszert – szépnek nem mondanánk és biztos billegni fog tőle az S21+ az asztallapon. Viszont a matt festésű hátlaphoz képest legalább annyira nem tűnik ki, vagy csak mi szoktuk meg a dizájnt a sok renderképet látva. Akárhogy is: ha már tesztelik, akkor tényleg közel lehet a start, a tippek szerint néhány hét múlva, 2021 januárjában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés