Videón is körbejárható az Xperia C6 Ultra

A nyár slágere lehet az 5 hüvelykes készülékeket felvonultató Sony Xperia X sorozat, persze más méretben is jó a vásárlókedv, és az óriástelefonokra is hatalmas a kereslet manapság. A phabletek fanatikusainak találta ki a Sony a C5 Ultrát, amely nemcsak a 6 hüvelykes képátló miatt volt emlékezetes: a hátlapi kamera mellett az előlapra is 13 megapixeles szenzor került, a szelfiőrültek legnagyobb örömére.

A C6 vagy C6 Ultra néven emlegetett folytatás már korábban lebukott, sőt: konkrét fotókon is meg lehetett csodálni a phabletet és előlapi vakuját. Most az ott látható formaterv alapján készült, 3D-s rendervideó került publikálásra, amely jó minőségben járja körbe a bejelentés előtt álló okoskészülék minden ívét és elemét. A gigászi megjelenítő mellett ismét a kamerákra koncentrálhat a Sony, éppen ezért exponálógomb is kerülhet a jobb oldalra. A hivatalos bejelentés részletei még nem ismertek, a C5 Ultra mindenesetre a nyáron lesz egy éves.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Felemás jövő vár a Sonyra

    A japán gyártó is közzétette, hogy mit vár a 2016-os és 2017-es esztendőktől. Valamekkora növekedés valószínűsíthető, ahogy veszteségek is érik majd a céget.

Előzmények

Hirdetés