Videón látható a ROG Phone 5

A gamer mobilok egyik legismertebbikét adja az ASUS a felhasználóknak, az újdonság pedig a bivaly specifikációkon túl egy hátlapi kijelzővel is megörvendezteti a felhasználóit.

Tavaly júliusban mutatkozott be az eddigi legfrissebb ROG Phone, a hármas széria, ám lehetséges, hogy ha a Snapdragon 888-dömping megindul, akkor lehetséges, hogy ezúttal a tajvaniak nem várják meg a nyarat, hanem hamarabb hozzák a legújabb szériát, ami a tetrafóbiás ázsiai régiók miatt egyből az 5-ös névre ugorhat.

[+]

Volt már szó 144 Hz-es kijelzőről, Snapdragon 888 rendszerchipről, 6000 mAh-s akkumulátorról és 65W-os töltési lehetőségről, de az igazi érdekesség és egyediség a hátlapon lévő apró kijelző lehet, ami egyfajta értesítési egységként jelenhet meg a mobilon, és amiről már a Weibón videó is jelent meg: mi ezt lementettük, ide kattintva meg is lehet nézni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS ROG Phone II - túlnövi a feladatot

    Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?

Hirdetés