Visszahozná a dupla-slidert az Asus

Jó eséllyel csak valamelyik Zenfone 6-csúcsvariánsban, de kétfelé csúsztatható mobilt dobhat piacra a tajvani cég.

Hivatalos forrásból még nem sok információ érkezett a május 16-án bemutatkozó Zenfone 6-generációból, mindenesetre a hivatalos meghívókép már megmutatta a szűk felső kávát, amit sem notch, sem pedig kameralyuk nem tör meg. Van esély rá, hogy az Asus is csúsztatható megoldást fog bevetni, a frissen kiszivárgott képcsokor mindenféle le-felcsúsztatható koncepciót megmutat.

[+]

A legreálisabb koncepció felül kicsúsztatható szelfikamerát mutat, nagy felületű, lágy világítással, alulra pedig egy méretes Harman/Kardon hangszórót helyez, tehát le- és felfelé is szétcsúsztatható eszközt mutat.

[+]

Ugyanez a kialakítás jellemző a másik koncepcióra is, bár ott alulról másodlagos érintőfelület jön ki a hangszóró helyett, a kép alapján ez a kamera (kizárólag hátlapi, ugyebár) manuális beállításainál tud például nagyon jól jönni. Kíváncsian várjuk a közelgő premiert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • ASUS Zenfone 5z - zendülés

    Az ASUS Zenfone 5z nagyon jó készülék lett, kivéve a multimédiát, mert az csak egyharmad részben. Az ára sem horror, a konkurencia viszont kegyetlen.

  • ASUS Zenfone 5 - a Zen hangja

    Kiürült a középkategória felső szegmense, a Zenfone 5 viszont pont itt próbálkozik. Nincs sok vetélytársa, de azok elég komoly konkurenciát képviselnek.

  • Asus Zenfone 3 - kiPCzte magának a mobilpiacot

    A legmezeibb, 5,2 és 5,5 hüvelykes Asus Zenfone 3-at vesszük górcső alá. A duó hardverszinten necceset, kamerában erőset, szoftverben pedig számítógépes eklektikát nyújt.

Hirdetés