Viszlát, homályos kémfotók! Van komplett hands-on videó

Az lett volna a meglepő, ha a Google Pixel 4a nem szivárog ki teljes valójában a bemutató előtt. Természetesen ezúttal is ez történt.

Tényleg meg lettünk volna lepve, ha csak homályos kémfotók kerülnek elő a Google középkategóriás modelljéről a bemutató előtt. Hát, nyilván nem ez történt, az pedig kezd irtó gyanús lenni, hogy a Google szándékos gerillakampányt folytat az ilyen-olyan, bemutató előtti tesztekkel és hands on videókkal. Legalábbis ennyire nem lehetnek szerencsétlenek, ráadásul évek óta. Az alábbi videó spanyolul van ugyan, de egyrészt van egész korrekt YouTube fordító, másrészt a lényeg handabandául is érthető lenne.

A Google Pixel 4a a várakozásoknak megfelelő külsővel érkezik majd, ez a konkrét készülék pedig 6 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel a Snapdragon 730-as szett mellett. A videóban kiválóan látszik a Type-C port és a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, a hátlapon pedig az egy szenzort (12 MP) és egy LED segédfényt magába foglaló, négyzetes panel.

[+]

Ujjlenyomat-olvasó a hátlapon, előlapi kamera (8 MP) az 5,81 hüvelykes, viszonylag kicsinek számító, 1080 x 2340 pixel felbontású LCD panelen, a kávák pedig szemmel láthatóan keskenyedtek. Mivel három kódnév került elő, feltesszük a Pixel 4a 5G képes verzióban is elérhető lesz Snapdragon 765-ös lapkakészlettel, illetve lesz egy nagyobb, szintén 5G képes Pixel 4a XL verzió.

Előzmények

Hirdetés