Vivo X5 Max – telefon 4,75 milliméterben

A telefon-karcsúsítási őrület az ázsiai gyártók körében idén extrém mértéket öltött, igaz, hogy az újabbnál újabb modellek alig hajszálnyival vékonyabbak. A TENAA oldala által leleplezett Vivo X5 Max például mindössze egytized milliméter lefaragást jelent az Oppo R5-höz képest, de a 153,9 × 78 × 4,75 milliméteres befoglaló méret így is elképesztő mérnöki bravúr.

Vivo X5 Max a TENAA oldalán
Vivo X5 Max a TENAA oldalán

A 146 grammos készülék az elképesztően vékony kialakítása ellenére meglehetősen erős ajánlatnak tűnik, hiszen az 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítője mellé 13 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerát, 4G LTE modemet, 1,7 GHz-es nyolcmagos processzort és 2 GB RAM-ot kapott. Az egyetlen hiányzó részlet az akkumulátor kapacitása, mely remélhetőleg az Oppo extra vékony modelljéhez hasonlóan legalább 2000 mAh lesz.

Azóta történt

  • Utódot kap a Vivo Xplay 3S

    Lélegzetelállítóan kecses és brutálisan erős műszaki felszereltségű óriásmobil készül a Vivo boszorkánykonyhájában.

  • Lencsevégre kapták a Vivo Xplay 5S-t

    Újabb felsőkategóriás modellel készül a vállalat, a szokásokhoz híven nem csak a külcsín, hanem a hardver is rendkívül vonzónak ígérkezik.

  • Okostelefon 3,75 milliméterben

    A Vivo beharangozó képei is megerősítették a világ jelenlegi legvékonyabb telefonjánál is több mint egy milliméterrel karcsúbb modell érkezését.

  • December 10-én jöhet a Vivo X5 Max

    4,85 milliméterével a világ legvékonyabb okostelefonjaként debütálhat egy héten belül a kínai gyártó újdonsága.

Előzmények

Hirdetés