Vízálló-e az LG G3?

Felkerült egy videó a YouTube-ra, ahol egy fiatalember az LG G3-at nem sajnálva azt berakja a csap alá. Ezzel azt demonstrálja, hogy a G3 bírja a folyadékot úgy, ahogyan azt az Xperia Z2 és a Galaxy S5 is teszi. Több mint 100 ezer megtekintést kapott ez az anyag, így aztán négy nappal később újra előkerült a vízbe rakott G3, amin a videó tanúsága szerint működik a mikrofon, a hangszóró, az NFC modul és az akkumulátor is, mintha mi sem történt volna.

Természetesen felkapta a net a sztorit, mi viszont inkább megkérdeztük az LG-t arról, hogy ezek alapján kijelenthető-e, hogy a G3 bizonyos szintig valóban képes elviselni azt, ha vízzel érintkezik. Szerencsénkre a korábbi évekből jól ismerjük Ken Hongot, az LG globális kommunikációs igazgatóját, aki hivatalosan is leszögezte, hogy a G3 - minden híresztelés és videó ellenére - nem vízálló. Bár szerintünk elképzelhető, hogy a G3 tervezésekor a szokásosnál jobban megpróbálták ellenállóvá tenni folyadékkal szemben a készüléket, de az LG semmiféle garanciát nem vállal arra, ha egy vízzel érintkező telefon meghibásodik, ezért nem érdemes próbálkozni olyan próbatételekkel, amelyek a fenti videóban láthatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés