Vodafone Házimobil

Érdekes tarifacsomagot vezetett be hazánk legpirosabb szolgáltatója. A Vodafone házimobil nevezetű előfizetéses csomag kedvező percdíjakat kínál, viszont ezért cserébe csak saját lakásunkban használható. A percdíjakat tekintve a csomag akkor éri meg leginkább, ha főként vezetékes hálózatokat hívunk, mivel ez esetben a percdíj csúcsidőben 10 forint, csúcsidőn kívül mindössze 6 Forint. A mobilhívások kicsit borsos áron számlázódnak, percenként 49 forintot kell értük fizetnünk.

Sajnos a szolgáltató jó szokásához híven sajtóközleményt nem adott ki a bejelentésről, így csak a honlapjukról idézhetünk a tarifacsomaggal kapcsolatban:"A csomag lehetővé teszi, hogy az előfizetők otthonukból kedvező hívásdíjon telefonálhassanak. A Vodafone Házimobil tarifa esetében az ügyfél által megadott címhez Vodafone Házimobil területet rendelünk hozzá, ami az adott címen lévő szolgáltatási területet foglalja magában. A szolgáltatás csak erről a területről igénybevehető feltéve, hogy a GSM szolgálattás műszaki és földrajzi feltételei ott fennállnak."

A tarifához két opció is igénybevehető. A csomaghoz speciális készüléket is kínál a szolgáltató, amelyről teszt is olvasható oldalunkon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés