Vörösben pompázik az új Motorola Razr

Korábban egy fotón már látni lehetett a piros-fekete változatot, most részletesebb képek mutatják meg, milyen lesz az idei kagyló Moto.

Evan Blass munkájának és Twitterének köszönhetően több új képpel gazdagodott az internet a 2023-as Motorola Razr kagylótelefonról. Azt már biztosra vehetjük, hogy egy első iPhone-nyi méretű (3,5 hüvelykes) külső kijelzőt kap az idei Razr és a fekete mellett piros-fekete készülékházban is elérhető lesz, az új képek pedig tartalmaznak pár információt azzal kapcsolatban, hogy ezt miként használja majd a rendszer és miként szabhatja majd személyre a felhasználó. A telefon nevét illetően viszont továbbra sincs egyetértés, hol Razr 40 Ultraként, hol Razr 2023-ként, hol pedig Razr+ néven hivatkoznak az idén júniusban várható kagylótelefonra, mely mellett állítólag egy megfizethetőbb opció is érkezik majd.

Beállítási lehetőségek az új Razr külső kijelzőjére vonatkozóanBeállítási lehetőségek az új Razr külső kijelzőjére vonatkozóanBeállítási lehetőségek az új Razr külső kijelzőjére vonatkozóan Beállítási lehetőségek az új Razr külső kijelzőjére vonatkozóan (forrás: Evan Blass) [+]

Amellett, hogy a külső kijelzőn vélhetően idén is lehet majd akár alkalmazásokat is futtatni, bővülnek az opciók a mindig éber kijelzéssel és értesítésekkel kapcsolatban. A közzétett képek alapján meg lehet majd határozni, hogy a kijelző mekkora részét használja a telefon, lehet variálni az elrendezéssel, a betűtípussal és mérettel, valamint különböző témákat is be lehet majd állítani a Razr külső kijelzőjére. A képeken egyébként a Razr-ön megjelenő óra pont úgy néz ki, mint a 2019-es Lenovo Smart Clock egyik számlapja, érdekes lesz látni, hogy élesben miként veti majd be a hatalmas külső paneljét a Razr.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés