Hirdetés

WayteQ blog: KitKat frissítés az xTAB-79qci-hez

A WayteQ már korábban is bizonyította, hogy szoftverfrissítések terén sokszor a legnagyobb gyártókat is megelőzi. Ezúttal is egy nagyon örömteli hírt oszthatunk meg az olvasókkal, elkészült ugyanis az Android 4.4.2, más néven a KitKat frissítés az xTAB-79qci típusú táblagéphez. A legfrissebb robotos rendszer külcsínben csak kisebb finomításokat hozott, ám a rendszer ettől függtlenül számos kisebb-nagyobb újdonságot tartogat, melyek többek között a gyorsaságra és energiafelhasználásra is hatással vannak. A gyártó táblagépein nem alkalmaz saját felületet, így kvázi "Nexus" élményt kapunk, ez persze a frissítések elkészítését is egyszerűsíti és gyorsítja.

A frissítéssel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy külön érhető el a 2013-as és 2014-es gyártású modellekhez! Akiknek a táblagépe gyári száma "7913..."-mal kezdődik, az EZT a frissítést töltse le, míg akinek a "791401..." kezdetű változat van, az EZT a verziót válassza. Fontos, hogy ne keverjük össze a két verziót, aki nem biztos magában, az nyugodtan beviheti a WayteQ telephelyére, ott ingyen megcsinálják a frissítést.

(Update: sajnos egy szerencsétlen véletlen folytán téves információk kerültek a blogbejegyzésbe, a NextGeneration Team egy önálló, saját ROM frissítés keretében készítette el az xTAB-79qci készülékre az Android 4.4.2-t, az itt szereplő szoftver a WayteQ által készített hivatalos kiadás. Az érintettektől és az olvasóktól is elnézést kérek).

Rusi

Azóta történt

Előzmények

  • WayteQ xTAB-79qci - mindennapok megoldása

    Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.

  • Android 4.4 bemutató

    Megérkezett a Google legújabb édessége, mely a KitKat névre hallgat. Egy Nexus 5 fedélzetén próbáltuk ki, mit tud az Android operációs rendszer legújabb, 4.4-es változata.