Windows Phone-on is lehet nézni a meccseket

Nemrég írtunk egy cikket arról, hogy Android platformra milyen alkalmazások léteznek a brazíliai foci vébé kapcsán. Már ott is ki kellett emeljük az MTVA szoftverét, amely az egyetlen olyan megoldás, amivel élőben is nézhetők a meccsek (illetve ide sorolható még a szintén MTVA-közeli MindigTV), és szerencsére ez elérhető Windows Phone alapú eszközökre is. További öröm, hogy a 7.5-ös verzióval rendelkező, régebbi telefonokon is fut, nem csak a 8-as és 8.1-es gépeken.

Az app nem csak arra jó, hogy élőben nézzük az összecsapásokat, hanem megtudhatunk egy sereg információt a csapatokról és a játékosokról is, meccsek közben is láthatjuk a statisztikákat és persze láthatjuk azt is, hogy mikor és ki játszik majd. Arra azonban nem árt figyelni, hogy mobilhálózatokon lógva az élő közvetítés rendesen beleharap az adatforgalomba, saját méréseink szerint egy félidő akár fél gigányi adat fogadását is jelentheti, ami a hazai netes tarifákat ismerve elég hamar kimerítheti a rendelkezésünkre álló havi keretet.

Az MTVA alkalmazása innen tölthető le.

Előzmények

  • Foci VB alkalmazások Androidra

    Már dübörög a brazíliai világbajnokság, számtalan alkalmazást találhatunk a Google áruházában, de elég nagy a minőségbeli szórás.

Hirdetés