Hirdetés

WP blog: Hivatalos videón a Lumia 520

A Nokia a Mobile World Congress során rántotta le a leplet a Lumia 520-ról, mely már az előzetes információk alapján is nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Az Európa bizonyos országaiban 139 euróért piacra kerülő mobil tudásán egyáltalán nem látszik a visszafogott árcédula hatása (kompromisszumként nincs NFC és előlapi kamera), a Lumia 520 személyében egy teljes értékű WP8-as mobilt tisztelhetünk.

A kijelző sem esett az ár áldozatául, az előlapon egy 4 hüvelykes képátlójú, 480 x 800 képpontos felbontású panel feszít, mely IPS technológiával operál, nagy betekintési szögeket és fényerőt ígérve. Fontos még kiemelni, hogy a kijelző a Lumia 920 megjelenítőjéhez hasonlóan akár kesztyűben is vezérelhető. A hátlapi kamera 5 megapixeles, 720p videót tud venni. A borítás alatt egy negyedik generációs Qualcomm Snapdragon lapka dolgozik, a processzor kétmagos, magonként 1 GHz órajelű, a RAM mérete 512 MB.

A Nokia újdonsága tehát nagy valószínűséggel igen sikeres lesz a Windows Phone 8-as mobilok között, így nem csoda, hogy a finnek már a bemutatás után beindították a marketinggépezetet, alább látható is az első reklámfilm.

Azóta történt

  • Lumia 520 az FCC oldalán

    A Lumia 720 után a legolcsóbb Windows Phone 8 készülék is megkapta az amerikai FCC jóváhagyását.

  • Olcsó mobilokkal támad a Microsoft

    Az Egyesült Államok piacát százötven dollár alatti árfekvésű, mégis jól felszerelt mobilokkal szeretné megnyerni az amerikai szoftveróriás.

  • Kelendő a Lumia 520

    A Nokia olcsó Windows Phone 8 mobilja Indiában és az Egyesült Államokban is tartja a frontot a filléres Android mobilokkal szemben.

Előzmények