Hirdetés

WP blog: hivatalosan is megérkezett a Nokia "Play to" DLNA szolgáltatása

A Nokia DLNA stream programjának, a PlayTo-nak a legújabb verziója hivatalosan is letölthető a Windows Phone Store-ból, ugyanis végre kilépett a Béta fázisból. A Nokia Beta Labs ugyanakkor hozzátette, hogy természetesen még akadhatnak javításra váró hibák és limitációk, de az alkalmazás csaknem teljesen végleges formát öltött.

Nokia Play to screen shot Nokia Play to screen shot

A PlayTo hivatalosan is letölthető ezen a linken keresztül.

Nokia Play to screen shot Nokia Play to screen shot

Néhány szó a Nokia hivatalos, applikációval kapcsolatos posztjából:

"Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a PlayTo Béta változatának fejlesztésében a Nokia Lumia Windows Phone 8-as modelljeire. Rengeteg visszajelzést kaptunk a felhasználóktól, ami rendkívül sokat segített abban, hogy még tökéletesebb megosztási lehetőségeket építsünk a Nokia Lumia készülékekbe.

Örömmel tájékoztathatunk mindenkit, hogy hivatalosan is megérkezett a PlayTo a Windows Phone Store-ba. Minden WP8-at futtató modellel (is) kompatibilis a program, kezdve a Nokia Lumia 520-tól egészen a Lumia 920-ig. Funkcionális szempontból már nincsenek újdonságok a legutóbbi Béta verizóhoz képest, ám mégis rengeteg apróságot javítottunk ahhoz képest. Egyértelmű, hogy vannak még finomításra váró részek, amiket majd egy későbbi firmware frissítéssel orvosolunk majd. A még fennálló problémák legfőképpen a sokféle zenelejátszónak köszönhetők, mint például a Denon AVR, amelyek támogatottságának megoldásához további türelem szükséges. Fontos megjegyezni, hogy a PlayStation 3 egyelőre nem támogatott ebben a verzióban".

A PlayTo Windows Phone 8 és 7 rendszereket futtató Nokia Lumia készülékekre is letölthető a következő QR-kódok segítségével (sorrend: WP8 és WP7):

Nokia Play to screen shot Nokia Play to screen shot

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények