Xiaomi Mi 5c-fotók bukkantak fel

A kínai gyártó nemrég bemutatta a Mi 5 frissített változatait, most pedig várhatóan egy kedvezőbb árfekvésű, Mi 5c névre hallgató variánsra kerül sor. A 3C certifikációja és az alant látható fotók igazolják ezt, ha hihetünk a feltételezéseknek, ez egy jóval 100 ezer forint alatt megvehető mobil lesz, enyhén lekerekített előlappal és fém/üveg kombinációjú hátoldallal, ahogy azt már számos egyéb termék esetén is láthattuk.

Ezt a példányt már nem gyártás közben kapták lencsevégre Ezt a példányt már nem gyártás közben kapták lencsevégre
Ezt a példányt már nem gyártás közben kapták lencsevégre [+]

A Full HD kijelzőhöz várhatóan takarékos rendszerchip fog tartozni, a 14 nanométeres Qualcomm Snapdragon 625 már több ízben bizonyított, többek közt a Xiaomi is felhasználta egy meglévő modelljének frissítésekor. Ami a gigabájtokat illeti: a RAM várhatóan 3 GB-s lesz, belső tárolóból pedig 64 GB jut, ebből bizonyára az androidos alapokon nyugvó MIUI 8 is ki fogja venni a részét, de a fotón látható állapot szerint 55 még így is marad a felhasználónak. A hátlapi kamera várhatóan 12 megapixeles lesz, szelfizni pedig egy 8 megapixeles egység segítségével lehet majd.

Láttunk már hasonló formákat
Láttunk már hasonló formákat [+]

A 3200 mAh kapacitású teleppel szerelt Mi 5c várhatóan még a Mi 6 előtt be fog mutatkozni, tehát még március vége előtt számíthatunk rá, a pontos árára is vélhetően ekkor fog fény derülni.

Azóta történt

  • Xiaomi Mi 5c - a legújabb kínai hullám

    A Surge S1 lapkával együtt debütált a felső-középkategóriás készülék, a remek minőség és a hozzá tartozó, barátságos árcímke megvan, a B20 és a kiemelkedő üzemidő azonban nincs.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Xiaomi Mi 4c - színes regényhős

    Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.

Hirdetés