ZTE Open az FCC oldalán

A Mozilla a Mobile World Congress során mutatta be mobiltelefonos operációs rendszerét, melynek elsődleges célja a piac legalsó szegmensének meghódítása lesz, ahol ezidáig csupán másodhegedűs ajánlatok próbáltak hódítani. A Firefox OS valódi célja az igazi funkcionalitás elvitele a legalsó szegmens számára is, ahol korábban csupán a gyenge hardver köré épülő alsókategóriás megoldások szerepeltek. Az amerikai hírközlési hatóság (FCC) által is jóváhagyott ZTE Open egészen más aspektusból közelíti meg az olcsó mobilok definícióját, hiszen minden téren igyekszik a lehető legtöbbet kínálni, mely az adott technikai szinten lehetséges. A Mozilla természetesen nem a csúcskategóriát vette célba ajánlataival, hanem az alsóbb régiók meghódítását, éppen ezért kizárólag olyan modellekkel készült, mely Kelet-Európában és Dél-Amerikában landolhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • MWC2013: ZTE Grand Memo

    A ZTE is bemutatta az óriáskijelzővel szerelt ZTE Grand Memo telefonját, mely tartogat azért számos meglepetést a nagyérdeműnek.

  • MWC2013: ZTE Open

    Az MWC hétfői napján került leleplezésre a ZTE Open névre keresztelt mobiltelefon, melynek fedélzetén már az új Firefox OS teljesít szolgálatot.

  • ZTE Blade III - újra éles lehet az a penge

    ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.

  • ZTE Nova V6500 - olcsó kettősség

    A ZTE Nova V6500 egy kellemes árfekvésű, Androidot futtató, két SIM kezelésére alkalmas készülék, ám más téren nem mondható erős ajánlatnak.

Hirdetés