Május 7-én bulit tart a Huawei

Méghozzá Dubajban, ahol új termékek várhatók. Ezek a Watch Fit 3 és laptopok lehetnek, a Pura 70-es telefonok maradhatnak Kínában.

Május 7-re nagyszabású termékbemutató eseményt jelentett be a Huawei. A helyszín Dubaj, a téma pedig hordható eszközök, laptopok és táblagépek. A meghívó egyebet nem árul el, ezért rákérdeztünk a hazai Huaweinél, hogy telefon lesz-e, de azt a választ kaptuk, hogy a hazai piacra a hordható eszköz várható biztosan, többet nem árulhatnak el.


(forrás: Twitter) [+]

Ez a hordható eszköz a Watch Fit 3 lehet az eddig kiszivárgott információk alapján. Erről a megbízható forrásnak számító Roland Quandt osztott meg négy renderképet, amiken első ránézésre azt is hihetnénk, hogy egy Apple Watch van, a Watch Fit 3 ugyanis négyzetes kijelzőt, jobb oldalon nyomógombot és tekerhető koronát is felvonultat.

Így nézhet ki a Huawei Watch Fit 3Így nézhet ki a Huawei Watch Fit 3Így nézhet ki a Huawei Watch Fit 3 Így nézhet ki a Huawei Watch Fit 3 (forrás: Twitter) [+]

A MatePad termékcsaládban több olyan eszköz is van, amit Kínában már bemutatott a cég, de az európai piacra nem hozta el. Ilyen például az új, 13,2 hüvelykes kijelzővel szerelt MatePad Pro, ami a Galaxy Tab Ultra és az iPad Pro 12,9 mellett versenyez. De van új 11 hüvelykes Pro tablet is és az is benne van a pakliban, hogy valamelyik MatePad Air vagy az olcsóbb MatePad SE kap nemzetközi premiert a dubaji bulin.

A 13,2 hüvelykes MatePad jelenleg a cég csúcskategóriás táblagépe
A 13,2 hüvelykes MatePad jelenleg a cég csúcskategóriás táblagépe, de nagyobb nemzetközi premiert még nem kapott (forrás: Huawei) [+]

Ezek mellett még egy Intel Core Ultra 9-es (Meteor Lake) processzorral szerelt MateBook laptop várható a bemutatón.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés