Termékoldal buktatta le a Huawei Watch Fit 3-at

Az új aktivitáskövető rendkívül hasonlít egy Apple Watch-ra, de a funkcionalitás és az ár nyilván nem.

Vélhetően a május 7-i, dubaji eseményen mutatkozik be a Huawei Watch Fit 3, amiről eddig annyit lehetett tudni, hogy megtévesztően almásra vették a dizájnt. Egy német viszonteladónak hála azonban most árat és specifikációt is tudunk közölni a gyártó legfrissebb aktivitáskövetőjével kapcsolatban, ami lényegesen visszafogottabb lesz az azt megihlető modellnél.


[+]

Az 5ATM minősítésű Watch Fit 3 36,3 x 43,2 x 9,9 milliméteres, fekete, fehér, arany vagy pink színű alumínium ötvözet tokozása 1,82 hüvelykes, 480 x 480 pixel felbontású OLED panelt foglal magába, amihez fluoroelasztomer vagy bőr szíjat is választhatunk. Belső tárhelyből 4 GB áll majd rendelkezésre, kapcsolódni 5.2-es Bluetoothon keresztül lesz lehetséges, biztosított a beépített GPS, a hangszóró és a mikrofon pedig a hívások lebonyolítását is lehetővé teszi.

[+]

A szenzorok figyelik a pulzust és a véroxigénszintet, jegyzik az alvásminőséget, teszik mindezt elvileg 10 napon keresztül a 400 mAh-s akkumulátornak köszönhetően, amit a 2-pones töltővel alig több, mint egy óra alatt lehet majd feltölteni. A Watch Fit 3 szilikon szíjjal 160 eurós áron érkezik, a bőr szíjjal kínált verzióért pedig 180 eurót kell majd fizetni, ami nagyjából 62 és 70 ezer forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

  • Május 7-én bulit tart a Huawei

    Méghozzá Dubajban, ahol új termékek várhatók. Ezek a Watch Fit 3 és laptopok lehetnek, a Pura 70-es telefonok maradhatnak Kínában.

  • Egyre almásabb lesz a Huawei Watch Fit

    A Watch Fit 2 utódja elvileg már nem csak formátumban, de részleteiben is teljes mértékben az Apple óráját idézi.

  • Huawei Watch Fit 2 - diszharmónia

    Bár a Fit utónév miatt inkább egy karperecre számítottunk, a Watch Fit 2 sokkal inkább okosóra, csak a szögletes fajtából, aminek lenne ugyan helyen a piacon, de ahhoz versenyképesebb áron kéne kínálni.

Hirdetés