20 ms-os késleltetést ígér a Qualcomm

Az S3 Gen 2 Sound Platform már adapterekben és vevőegységekben is dolgozhat a kimagasló minőségű vezetékmentes átvitel érdekében.

A Qualcomm bemutatta a S3 Gen 2 Sound Platformot, ami lehetővé teszi a gyártóknak, hogy az új Auracastot integrálva 24-bit 96 kHz-es, magas minőségű átvitelt biztosítsanak mondjuk mobiltelefonokról a Snapdragon Soundot és az aptX Adaptive audiokodeket kihasználva. A Qualcomm piackutatása alapján a felhasználók igénylik a fejlett audiomegosztási lehetőségeket, akár a mobiltelefonok között, akár más eszközökkel, amit az Auracast tesz lehetővé bármilyen forráseszközről nagyjából bármilyen céleszközre, amely megfelelő adapterrel vagy vevőegységgel lesz felszerelve.

A játékélményt pedig az Bluetooth LE Audio emeli magasabb szintre a mindössze 20 milliszekundumos késleltetésnek köszönhetően. A késleltetés egyébként tovább csökkenthető, amennyiben a készülék (PC, telefon, játékkonzol stb.) kizárólag a játék hangját továbbítja a kompatibilis vezetékmentes audioeszköznek, a kapcsolat pedig akkor is stabil marad, ha a felhasználó eltávolodik a forrástól.

Előzmények

Hirdetés