23 megapixeles kamerával érkezett a Nubia Z11 Mini S

A tavasszal bemutatott Z11 Mini sem aprózta el a felszereltség kérdését, a ma bemutatott Z11 Mini S pedig minden tekintetben előrelépést mutat elődjéhez képest. A fémbe burkolt Nubia Z11 Mini S mindössze egy picit nagyobb, de 146 x 72,14 x 8,1 milliméteres dimenzióihoz ezúttal 5,2 hüvelykes, Full HD megjelenítő jár. Az antennakilépések megegyező dizájnt mutatnak az iPhone 7 és 7 Plus, meg egyébként egy rakás másik telefonon is látható megoldással, az ujjlenyomat-olvasó viszont a hátlapon helyezkedik el.


(forrás: Gadgets 360) [+]

Nyilvánvaló, hogy a Nubia Z11 Mini S erősségének a kamerarendszert szánták, ami a hátlapon egy f/2.0 apertúrájú 23 megapixeles Sony IMX318-as szenzort jelent, mozgáskövető autofókusszal és LED villanóval támogatva. A felvételeket menthetjük nyers képfájlként utólagos feldolgozáshoz, valamint time-lapse videó is készíthető. Az előlapi modul 13 megapixelt tud, szintén mozgáskövető autofókusszal, ami relatív ritka az szelfikamerák körében.


[+]

A gépházba nyitva a Qualcomm Snapdragon 625-ös chipsetjét találjuk, Andreno 506 GPU-val, 4 GB rendszermemóriával és alapértelmezetten vagy 64, vagy 128 GB tárhellyel megpakolva, ami igény esetén tovább bővíthető a hibrid duál SIM megoldásnak köszönhetően. Mindehhez 3000 mAh-s telepet élesítettek, a töltési módokról sajnos eddig nem nyilatkoztak.


[+]

Az Android 6.0 alapra húzott Nubia UI 4.0-t futtató eszköz 64 GB-os változata nettó 62 ezer forint környékén startol, míg a 128-as kiszerelésért már 79 ezer pénzt kell cserealapként felkínálni. Az egészen ígéretesen hangzó Nubia Z11 Mini S már előrendelhető Kínában, a kiszállítást a hónap végére ütemezték, globális megjelenésről egyelőre nem volt szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Nubia Z11 mini - vihar előtti csend

    Nemsokára hivatalosan is felbukkannak a magyar piacon a Nubia mobilok. Addig egy tavalyi, régi Androidon ragadt, de pofás készüléket helyezünk tesztasztalra, amely különleges gesztusfunkciókat kapott.

  • Jövő héten jön a Nubia Z17 mini

    A március 21-ei dátum biztos, a dupla kamera is szinte biztosan meglesz, de egyéb pletykákat is lehet olvasni, természetesen kínai forrásoknak köszönhetően.

Előzmények

  • Frissül a kisebbik Nubia Z11

    Október 17-én, azaz jövő hét hétfőn sajtóeseményt rendez a Nubia, ahol minden valószínűség szerint a Nubia Z11 Mini S-é lesz a főszerep.

  • Újabb ZTE Nubia bukkant fel a TENAA-nál

    Nincs egyszerű dolga annak, aki a Nubia termékpalettáját naprakészen akarja követni, a TENAA közleménye alapján pedig még egy modell fogja nehezíteni az érdeklődők dolgát.

  • Június 7-én érkezik a Nubia Z11 Max

    Világhírű focistával ékesítette a sajtómeghívót a gyártó, a bemutató Kínában kerül megrendezésre néhány héten belül.

  • Bemutatkozott a Nubia Z11 Mini

    A ZTE fennhatósága alá tartozó márka új taggal bővült, ami 16 megapixeles kamerával és középkategóriás felszereltséggel hódítana.

Hirdetés