Június 7-én érkezik a Nubia Z11 Max

Körülbelül egy hónapja mutatkozott be a Nubia Z11 Mini, nyár elején pedig érkezik a nagy testvér: egész pontosan június 7-én mutatkozik be a Nubia Z11 Max, ami valóban nem lesz apró, hiszen hathüvelykes megjelenítőt és 4000 mAh kapacitású akkumulátort kap, ugyanakkor annak örülhetünk, hogy 83,27%-os kijelző/előlap arány várható. A képernyő felbontása állítólag Full HD, rendszermemóriából 4 gigabájt jut majd, a belső tároló 64 gigabájtos lesz, a processzor típusa pedig ismeretlen, viszont jó eséllyel nyolcmagos.

Cristiano Ronaldo is ezt választaná?
Cristiano Ronaldo is ezt választaná? [+]

Hátlapjára 16 megapixeles kamera kerül, előre egy 8 megapixeles egység jut majd. A Pekingben megrendezésre kerülő esemény végén remélhetőleg az árazásról is megtudunk valamit, illetve várjuk az 5,5 hüvelykes Z11-et is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

  • Újabb ZTE Nubia bukkant fel a TENAA-nál

    Nincs egyszerű dolga annak, aki a Nubia termékpalettáját naprakészen akarja követni, a TENAA közleménye alapján pedig még egy modell fogja nehezíteni az érdeklődők dolgát.

  • 23 megapixeles kamerával érkezett a Nubia Z11 Mini S

    Menetrendszerűen mutatkozott be a ZTE almárkájának új készüléke, amely igen korrekt specifikációval, kiemelt kameraképességekkel és kedvező árazással kíván hódítani.

  • Jövő héten jön a Nubia Z17 mini

    A március 21-ei dátum biztos, a dupla kamera is szinte biztosan meglesz, de egyéb pletykákat is lehet olvasni, természetesen kínai forrásoknak köszönhetően.

Előzmények

Hirdetés