30 órányi üzemidőt ígér a OnePlus Bullets Wireless Z2

Nyakpánttal és hosszú üzemidővel csábít a OnePlus legújabb fülhallgatója, de sajnos csak Indiában.

A OnePlus 10 Pro globális bemutatója mellett tegnap a OnePlus új fülhallgatóját is bemutatta, ez a Bullets Wireless Z2, viszont sajnos az okostelefonnal ellentétben a füles értékesítését nem tervezi a márka Indián kívül.

Fekete színben.
Fekete színben. (forrás: OnePlus)

A Bullets Wireless Z2 kék és fekete színekben lesz elérhető, a hangkeltésért 12,4 milliméteres dinamikus meghajtók felelnek, Bluetooth 5.0-n keresztül AAC és SBC kodeken vesz fel hangot. A gyors párosítás csak a márka OnePlus 6T után megjelent okostelefonjaival működik, ahogy a 94 ms-os késleltetést is csak ezekre a telefonokra ígéri a gyártó. Multipont támogatásról vagy több eszközre való csatlakozásról nincs szó.

Nagy a basszus, ezt a márka nem fél hirdetni is.
Nagy a basszus, ezt a márka nem fél hirdetni is. (forrás: OnePlus) [+]

A fülhallgató súlya 26,65 gramm, ennek nagyját a 220 milliamperórás akkumulátor adja, mellyel 30 órányi folyamatos működésre képes az eszköz, állítja a gyártó, és azt is mondják, hogy 10 percnyi töltés (5V 2A) az USB-C csatlakozón keresztül 20 órányi zenelejátszásra ad elég energiát. A 30 óra a zenelejátszásra vonatkozik, ha valaki telefonálásra használná a készüléket, az ennek felével, 16 órával számolhat már csak. A készenléti idő 80 óra.

A fülhallgató specifikációi.
A fülhallgató specifikációi. (forrás: OnePlus) [+]

A pánt jobb oldalába építve a csatlakozó mellett találni egy gombot, amivel azt egyszer, kétszer vagy háromszor megnyomva, illetve nyomva tartva parancsot adhatunk a fülhallgatónak. Beépített mikrofon Az egész kialakítás IP55-ös szabvány szerint állja a port és a verejtéket, a szilikon pedig bőrkímélő, elvileg nem lép fel irritáció hosszabb viselés során sem.

Kék színben.
Kék színben. (forrás: OnePlus)

Aktív zajszűrés és szélzaj-szűrés nincsen, de telefonálás közben mesterséges intelligencia próbálja a beszélő hangját leválasztani a háttérben fellelhető zajoktól. A hallójáratban ülő szilikon harangok cserélhetők, a nyakpántról pedig azt állítja a OnePlus, olyan szilikonból készült, mely nem okoz bőrirritációt hosszabb használat során sem. A fülesek végei mágnesesek, így összekapcsolódnak a nyak körül, ha nincsenek használatban.

Előzmények

Hirdetés