Március 31-én érkezik a OnePlus Bullets Wireless Z2 is

Az új okostelefonok nemzetközi premierjével egyidőben debütál az új Bullets Wireless fülhallgató is.

2020-ban jelent meg a OnePlus Bullets Wireless Z, ami a 2018-as Bullets Wirelesst váltotta a gyártó kiegészítőinek kínálatában, ez volt a cég harmadik próbálkozása a vezeték nélküli fülhallgatók piacán. Azóta érkezett már TWS is a OnePlustól, de úgy tűnik, folytatni szeretnék a sportoláshoz sokak szerint alkalmasabb, nyakpánttal ellátott Bluetooth fülhallgatók sorát is.

A Bullets Wireless Z2 felépítése.
A Bullets Wireless Z2 felépítése. (forrás: OnePlus) [+]

A Bullets Wireless Z2 fekete és kék színben lesz elérhető (lásd a nyitóképen), rajta a nyakpánt jobb oldalára helyezett fizikai gombokkal lehet majd vezérelni a lejátszást és a hangerőt. Ahogy a korábbi modelleknél is, a fülhallgatók mágnesekkel összekapcsolódnak majd, amikor nincsenek használatban, nem himbálóznak majd a felhasználó nyakában. A fülhallgatók 12,4 milliméteres dinamikus hangkeltőt használnak majd, abból pedig, hogy az indiai termékoldalon a basszussal játszik szójátékot a OnePlus, arra következtethetünk, hogy a mélyek lesznek a dominánsak.

A OnePlus Buds Pro új színe.
A OnePlus Buds Pro új színe. (forrás: OnePlus) [+]

Március 27-én a gyártó megoszt majd némi információt a töltési sebességről, 29-én a termék vízállóságáról, 31-én pedig be is mutatják majd, az árazásról is ekkor fogják lerántani a leplet. A Bullets Wireless Z2 mellett a tavaly megjelent és tesztelt Buds Pro is kap egy új kiadást, de ez utóbbi esetében nem új generációt, csupán egy új elérhető színt jelent, amit már a kínai bemutatón láthattunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés