30 órás üzemidőt ígér a Realme Buds Air 3S

Sportfülhallgatónak néz ki és korrekt üzemidőt, Bluetooth 5.3-at, intelligens hívás közbeni zajkioltást kínál a cég legújabb fülhallgatója.

Sportos unokatestvérnek tűnik a Realme Buds Air 3 mellett az újonnan bemutatott Buds Air 3S. A dizájn maradt in-ear, de a száras kialakítást kiegészítették szilikon szárnyakkal, melyek stabilabb tartást eredményeznek a fülben. Tudását tekintve az új Buds Air 3S középen ül az idei termékportfolióban, a belépőszintet a Buds Air 3 Neo képviseli, a csúcsot pedig az említett Buds Air 3.

A Realme Buds Air 3S fekete színben.A Realme Buds Air 3S fekete színben. A Realme Buds Air 3S fekete színben. (forrás: Realme) [+]

A 3S hosszú üzemidővel csábítja a vásárlókat, első körben Indiában. Szeptember 14-től kapható az eszköz 2499 rúpiás áron Indiában, ez 12 700 magyar forintnak felel meg. Egy teljes töltéssel a hordozó tokkal együtt 30 órányi zenelejátszásra képes a füles, a tok a Dart Charge gyorstöltéssel 10 perc alatt pedig 5 órányi zenelejátszásra elegendő energiát képes a fülesekbe táplálni. A fülhallgatók egy töltéssel 7 órát képesek maximum működni, ha pedig telefonhívásokhoz használná őket valaki, az 16 órányi beszélgetési időre számíthat. A tokot USB-C csatlakozón keresztül lehet tölteni, kábel a dobozban.

A töltőtok átlátszó fedelet kapott.A töltőtok átlátszó fedelet kapott. A töltőtok átlátszó fedelet kapott. (forrás: Realme) [+]

Összesen négy mikrofon van a fülhallgatón, ezek viszont nem dolgoznak ANC-ért, csak hívások közben segítenek a háttérzajok tompításában. Van Google-féle gyors párosítás, irányítani a fülhallgatókat a szár megérintésével lehet, a Realme Link alkalmazásban van beállítható EQ és 69 milliszekundumra csökkenthető késleltetés játék módban, a Bluetooth 5.3-mal pedig adott a két forráshoz való egyidejű csatlakozás.

Realme Buds Air 3S fehér színben.Realme Buds Air 3S fehér színben.Realme Buds Air 3S fehér színben.Realme Buds Air 3S fehér színben. Realme Buds Air 3S fehér színben. (forrás: Realme) [+]

Ha már úgy néz ki az eszköz, mint egy sportfülhallgató, el lehet vinni edzőterembe is nyugodtan, az IPX5-ös kialakítással állja a vizet. A hangkeltésért két 11 milliméteres titán és szilikon meghajtók felelnek, mély hangokban nem lesz hiány. A kodektámogatás SBC-re és AAC-re szorítkozik, a fülhallgatók fekete és fehér színekben kerülnek piacra.

Előzmények

Hirdetés