ANC nélkül futott be a Realme Buds Air Neo új generációja

A Realme GT 2 Master Explorer Edition mellett a Buds Air Neo 3 is befutott. Az új dizájnhoz jobb üzemidő társul, de aktív zajszűrés már nem jár.

Ma nyilván a GT 2 Master Explorer Editioné a főszerep, de új fülhallgatót is bemutatott a Realme, ami érdekes módon az elődmodell egyik legfontosabb funkcióját nélkülözi. Aktív zajszűrés ezúttal nincs, de a Realme Buds Air 3 Neo dizájnban is jelentősen eltér az Buds Air 2 Neotól. Az egyenként 4 grammos fülesek 7 órát húznak le egy töltéssel, a Tpye-C csatlakozóval ellátott tokkal pedig összesen 30 óra üzemidőt hozhatunk ki a szettből.

Az új fülhallgató fehér színben.
Az új fülhallgató fehér színben. (forrás: GizmoChina) [+]

A 10 milliméteres meghajtókkal dolgozó Buds Air 3 Neo kialakítását tekintve inkább az Air sorozatot idézi, a hallójáratba ülő in-ear fülhallgatók ugyanis szárat is kaptak. A ház IPX5 minősítéssel bírja a ráfröccsenő vizet, az ANC-t pedig Dolby Atmos vezérelte 3D térhangzással és 88 milliszekundumos késleltetéssel próbálja kompenzálni. A fülhallgatók vezérlését a szárakba szerelt érintésérzékeny felülettel oldották meg.

Az üzemidő és a 10 milliméteres dinamikus hangkeltő a legvonzóbb tulajdonsága az új Realme TWS-nek.
Az üzemidő és a 10 milliméteres dinamikus hangkeltő a legvonzóbb tulajdonsága az új Realme TWS-nek. (forrás: Realme)

Bluetooth 5.2-t használnak kapcsolódásra a Buds Air 3 Neo fülhallgatók, a Realme Link alkalmazást ajánlott letölteni használatukhoz. Gyors párosítás pedig adott a Realme UI-t, a ColorOS-t és az OxygenOS-t futtató BKK-s telefonokkal. Kínában a kék és fehér színekben elérhető fülhallgató 129 jüanért előrendelhető július 19-ig, ezt követően 149 jüanban állapodik meg az ára. Ez magyar forintra átváltva a mai árfolyamon 7800 és 9000 forintot jelent. A nemzetközi értékesítésről egyelőre nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés