30 perc lesz a Lenovo Legion teljes töltése

A 90W-os töltő az 5000 mAh összkapacitású telepeket nagyon gyorsan fel fogja tölteni az előzetesek alapján.

Egyre gyakrabban kerülnek szóba az extrém gyors, 100W fölötti teljesítményű vezetékes töltési technológiák a mobilok kapcsán, ám a piacon jelenleg az Oppo 65W-os SuperVOOC-ja adja a legkomolyabb teljesítményt. Ehhez képest a Lenovo által bemutatásra kerülő 90W-os "Twin Turbo" rendszer nagy ugrás lehet, ezt a holnapután bemutatkozó Legion (Pro?) gamer csúcsmobil fedélzetén lehet majd kipróbálni.


[+]

Az 5000 mAh összkapacitású akkumultáor egyébként két egyenlő cellatömbre van osztva, így gyakorlatilag 45-45W-tal tölthetnek az akkumulátorok, és kizárólag akkor, ha a töltésvezérlő 16 pontos ellenőrzésén átmentek - ezt minden egyes bedugáskor csendben végigfuttatja majd a rendszer.

(forrás: Weibo) [+]

A ROG Phone 3-mal egy napon bemutatkozó, és értelemszerűen nagyon hasonló célközönséget megcélzó mobil várhatóan Snapdragon 865 rendszerchipet, 144 Hz-es képfrissítést, motorikusan a készülék oldalából előcsúszó szelfikamerát (a jellemzően fektettt használat miatt) és hátlapi, vörösben tetszelgő Y motívumot kap, mindehhez pedig valószínűleg az árcímke is markáns lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés