Egyből két Lenovo Legion modell mutatkozhat be

A most kiszivárgott felvételen bizonyos paraméterekben egészen szerény felszereltséget mutat a Lenovo első gamer mobilja. De esélyes egy Pro változat is.

A Sparrow News által közzétett képernyővideóról a legtöbb lényeges adat leolvasható a Lenovo első, játékra optimalizált modelljével kapcsolatban. A 144 Hz-es képfrissítésű kijelző nem igazán lep meg senkit, de most már hivatalos, az alap Snapdragon 865 és az ahhoz társított 6 GB LPDDR5 RAM és a 128 GB UFS 3.0-s tárhelynél viszont komolyabb hardverre számítottunk, de nem kizárt, hogy lesz egy Pro verzió 12 GB rendszermemóriával, 512 GB UFS 3.1-es tárhellyel és Snapdragon 865+-szal, ahogy illik.

Az Android 10-es rendszeren a Lenovo ZUI 12-re épülő Legion OS fut, az audiotartalmakat 65 milliméteres hangkeltők sztereóban szólaltatják meg, az 5000 mAh-s akkumulátort pedig masszív teljesítménnyel regenerálhatjuk. A Lenovo ugyan nem éri el az IQOO/Vivo és az Oppo/Realme 120 illetve várható 125 wattos rekordját, de 90 wattal igencsak megközelíti majd az élmezőnyt. A képernyőfelvételeken látható információk egyébként megerősítik a korábbi értesüléseket, a készülék pedig (és valószínűleg egy Pro verzió is) július 22-én mutatkozik be. (Pont, mint az Asus csúcsragadozója.)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés