5000 mAh lesz a Honor Note 10 akkumulátorkapacitása

Aki a hatalmas telefonokat kedveli, a méretes kijelző miatt nem ritkán említi meg a masszív üzemidőt is, ami a csúcsmobilok esetén tényleg nagy érték. A Honor Note 10-ről azt tudjuk, hogy jó eséllyel játékra optimalizálják (múltkor épp egy Nintendo Switch mellett fotózkodott), Kirin 970-es lapkája mellé 1080 x 2220 pixeles Super AMOLED megjelenítő tartozik 6,95 hüvelyken, várhatóan minimum 6, de akár 8 GB RAM-mal.


[+]

Hátlapjára 16 + 24 megapixeles kamera kerülhet f/1,8-as apertúrákkal és egy 13 megapixeles szelfikamerával. Az áráról még nem sokat tudunk, az viszont most már biztos, hogy az üzemidőről egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor fog gondoskodni. A plakát alapján abban is reménykedhetünk, hogy nem kell olyan melegedési problémákra számíthatni, mint a Honor 10 esetén a kezdeti szoftververziókkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Bemutatták a Honor Note 10-et

    Folyadékhűtés, GPU mellett CPU Turbo, exponálógomb és hasonló érdekességek mentén mutatkozott be a Honor új phabletje. A Kirin 970-es rendszerchippel nem is lesz megfizethetetlen.

Előzmények

  • Frissítve! 31-én mutatkozik be a Honor Note 10

    A méretes eszköz először nyilván Kínában kerül bemutatásra, Európában pedig majd az IFA-n lehet megismerni behatóbban.

  • Hatalmas lesz a Honor Note 10

    Valódi képek érkeztek a Honor óriásphabletjéről, amelyekről a méreteket is viszonylag pontosan meg lehet tippelni.

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés