Hatalmas lesz a Honor Note 10

A Honor Note 10-zel kapcsolatban elvileg nincsenek hivatalos információk, leszámítva azt, hogy lesz. Gyakorlatilag viszont a specifikációt a Geekbenchnek köszönhetően ismerjük, meg tippelni sem volt nehéz, a kialakításról a gyártói előzetes árulkodik, most pedig a Techtastic jutott hozzá egy működőnek tűnő példányhoz, amiről a méreteket is nagy biztonsággal meg lehet saccolni, ami olyan Xiaomi Mi Max 3 kategóriásnak tűnik.


[+]

Az összehasonlításképpen mellérakott 6,2 hüvelykes panellel szerelt Nintendo Switch méretei ismertek: 238,7 x 101,6 x 14 milliméter. Az teljesen biztos, hogy a Honor Note 10 ennél keskenyebb és vékonyabb lesz, a magasságuk viszont nagyjából azonosnak tűnik. A mobil kijelzőjét ránézésre alig keretezi káva, a hasznos kijelzőterület így nagyobb, mint a konzol esetében, így belefér egy 6,9 hüvelykes AMOLED panel.


[+]

A hardver sejthető volt, megegyezik a Honor 10 alapjaival, viszont több operatív memória kíséri (és a korábbi előzetes szerint kevesebb szenzorsziget), legalábbis a Geekbenchnél egy ilyen konfiguráció tette tiszteletét. Ez Kirin 970-es lapkakészletet és 6 GB RAM-ot jelent, az akkumulátorkapacitás viszont még kérdéses. Volt szó 6000 mAh-ról, de vélhetően inkább olyan 4000 körül áll meg a telep mérete.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés