6 gigabájt RAM a Meizu m5-ben?

Publikálásra került a TENAA hivatalos engedélye, ami a Meizu m5-ről közöl alapvető információkat. Ezek alapjá biztosra vehetjük a 147,2 x 72,8 x 8,1 milliméteres készülékházat, a 139 grammos tömeget, az 5,2 hüvelykes kijelzőt, a 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőt és a 3000 mAh kapacitású akkumulátort. Ahogy azt ez alapján várhattuk, B20 nincs a frekvencialistán, de ezek alapján persze még nem kizárt egy esetleges international modell, amibe esetleg kerülhet 800 MHz-es frekvenciatámogatás.

A gomb alapján gondolhatunk ujjlenyomat-olvasóra is.
A gomb alapján gondolhatunk ujjlenyomat-olvasóra is [+]

A Weibón pedig időközben felbukkant egy-egy valós fotó is a termékről, ami a Geekbench adatai alapján sejthető nyolcmagos MediaTek MT6750 lapkát egyrészt alátámasztotta, másrészt pedig arról is árulkodott, hogy bár a 2/16 gigabájtos alapmodell lesz alap, nem kizárt a 3/32-es és 6/64-es modellek megléte is, ez utóbbi a tekintélyes memória maitt tűnik különösen érdekesnek.

Hagyományos elrendezést látunk az oldalakon
Hagyományos elrendezést látunk az oldalakon [+]

Az m5 tehát szinte biztosan méretesebb eszköz lesz az elődjénél, a kijelzője is nő, viszont a fémtől el kell búcsúznunk, cserébe pedig a nagyobb memóriaváltozatnak örülhetünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu m3s - népm3se

    Csinos, alsó-közép kategóriás készüléket fabrikált a Meizu, relatív kevés kompromisszummal. Cserébe annál kedvezőbb áron kínálja – vajon mire elég ez ma, a hazai piacon?

  • Bemutatkozott a Meizu m3

    Az m3 note után nem sokkal megérkezett a kisebb variáns is: az m2-höz képest frissebb rendszerchipnek és néhány apróbb változásnak örülhetünk, az ára pedig változatlan.

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Hirdetés