A drágábbik Samsung kagyló is lencsevégen

Akkora hatást gyakoroltak a mobilvilágra a flipes telefonok, hogy alighanem soha nem fognak teljesen kikopni a kínálatból, persze az évi több száz új okostelefonból manapság csak egy-két ilyen lát napvilágot. A Samsung egyike a hagyományok ápolójának, és az alsóbb árkategóriába szánt Galaxy Folder 2 már el is startolt WVGA kijelzővel, Snapdragon 425-ös SoC-vel és egyetlen kijelzővel.

SM-W előtaggal szokott érkezni egy-egy high-end Samsung kagylótelefon, és az SM-W2017 elnevezés meg is pillantható azokon a kémfotókon, amelyek a fémkeretes, üveg hátlapos eszközt ábrázolják. Nem meglepő az Android felirat, a gyártó újabb flipes telefonjai ugyanis a Google rendszerét futtatják, haladva a korral.

Bár az nem derül ki egyértelműen, hogy a billentyűzetpanel is fémből van-e, jól látható a csukott állapotban felvillanó, második kijelző. A hátlapon, úgy tűnik, ujjlenyomat-olvasó pihen a kameralencse alatt. A Veyron kódnéven is futó mobil 4,2 hüvelykes Full HD paneleket, Snapdragon 820-as SoC-t, 4 gigabájt RAM-ot, 64 gigabájtos tárolót, 5/12 megapixeles kamerákat és 2000 milliamperórás akkumulátort kaphat.

A várható magas ár mellé tehát valóban csúcskategóriás felszereltség jár. A különleges ketyere napokon belül bemutatkozhat Ázsiában.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Samsung Galaxy Folder 2

    Számos forrásból lehetett már hallani a Folder 2-ről, de most hivatalosan is bemutatkozott, egyelőre csak Kínában.

  • Újabb képeken a Galaxy Folder 2

    Először egy promóciós anyag került ki kínai forrásból, most pedig működés közben látható a kinyitható, androidos Samsung.

  • Promóanyagon az új flipes Galaxy

    A népszerűségük bár lecsengett, a nosztalgiafaktor miatt ugyanakkor évről évre megjelenik néhány új, összecsukható mobil. A Galaxy Folder 2 promóciós képei szivároghattak ki.

Hirdetés