A mindig aktív kijelző sem hiányozhat a Samsung Veyronból

Lassan elérkezik az idő a Samsung SM-W2017, becenevén a Veyron bemutatójára, erre utal ugyanis az a sok-sok kiszivárgott kémanyag, amely általában a leleplezés előtt szokott befutni. Tudjuk, hogy néz ki a high-end kagylótelefon és sejtjük azt is, hogy (régiótól függően) a Snapdragon 820-as SoC hajthatja meg 4 gigabájt RAM-mal, 64 gigabájtos belső tárolóval, 5/12 megapixeles kamerákkal és az S7 designjával – már amennyire azt flipes formába át lehet ültetni.

Mint látható, képek is kiszivárogtak, amelyekből kiderül, hogy elöl és hátul is lesz egy-egy kijelző, várhatóan 4,2 hüvelykes képátlóval és 1080p-s felbontással. Az egyik legjobb új TouchWiz feature a mindig aktív kijelző, amellyel az óra, az értesítésikonok, a naptár és egyéb információk is megjelennek a lezárt képernyőn. A Veyron ezt is átveheti kollégáitól. Az elődmodellekhez hasonlóan a Samsung SM-W2017 is alapvetően az Ázsiai piacra lehet belőve, így a hazai forgalmazásra nem sok esélyt látunk. Arra viszont kíváncsiak vagyunk, hogy Olvasóink közül hányan nosztalgiáznának csúcskategóriás és csúcsáras kagylótelefonnal.

Előzmények

  • A drágábbik Samsung kagyló is lencsevégen

    A Galaxy Folder 2 már bemutatkozott, úgyhogy a high-end Samsung SM-W2017 a soros, hogy kémfotókkal borzolja az összecsukható telefonok szerelmeseinek a kedélyeit.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés